|
|||||||
| Aşk & Sevgi Duygusallık adına herşey.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#18 |
|
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1821
Rep Derecesi :
Aldığı Teşekkür :
|
Ben yorgunum/ RIhtım tasları yorgun..
duranlardan da sen Çıkmıyorsun? ![]() Bilki bir avuc Biber gözlerime serpilen.. Hala durup siirler yazıyorum yoluna.. Icimde sIkIntInIn en dayanIlmaz sekli KacIncI kere saatleri susturuyorum Bnesiz cözülüp sensiz baglanmasI yokmu balatlarIn..Tükeniyorum.. ![]() Bir ba$ka Ülke'ye Daglar'a UzaklaraHayatInda memnun olan yok! Kiminle konu$sam aynI $ey Her$eyi herkezi bIrakIp gitme isteyi..Öyle yanIna almak istedigi 3 seyde yok Bi kendisi.. Bu yeter zaten Her$eyi Herkesi götürdün demektirKe$ke ke$ke kendini bIrakIp gitse insan..Ama olmuyor! Hadi kendinize razIyIz diyelim öTekide olmuyor! Yani her$eyi yüzüstü bIrakmak göze alımıyor Böyle gidiyor iste Bir yanIız kalk gidelim Öbür yanImIz DUR! otur diyor.. Ve otur diyen kazanıyor |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı : 232
Rep Derecesi :
Aldığı Teşekkür :
|
![]() ![]() ![]() ![]()
ηiγє вaηa hєя şєγ кσякu hєя şєγ тaSa ηє qєćє ηє qüηdüz кaγqıSız ηєdєη вüтüη γσLLaя кaяaηLığa qєćєLєяiм uzuη ışıкSız aşк γaяı γσLda кaLdı ηєγLєγiм кσякмuγσяuм вєη вuγuм вöγLєγiм γaяıηLaя кadaя γaкıη iςiмdє Fıятıηa вu daLqaSız dєηiz duяquη aLdaтıя iηaηмa γaSLaηıp quяuяuмuη кaмвuя Sıятıηa кєηdiмє яağмєη duямaм вaSaя qidєяiм.. ![]() Benden Nefret Edin Cünkü Sizden DeğiLim!
Arkamdan Hep Küfredin Ben Kendime KefiLim! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aşka , dair , resimler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|